Przedstaw się — napisz kilka słów o sobie
-
Skoro tu jesteś, to pewnie nie trafiłeś przypadkiem. MDM to niszowy temat i nie ma nas aż tak wielu — tym bardziej warto wiedzieć z kim rozmawiamy.
Nie musisz pisać CV. Wystarczy kilka zdań — żeby dać innym kontekst i żeby rozmowy na forum miały więcej sensu. Jeśli nie wiesz od czego zacząć, możesz potraktować poniższe pytania jak ściągawkę:- Jak masz na imię i skąd jesteś?
- Czym zajmujesz się zawodowo — admin, architekt, konsultant, użytkownik, a może robisz coś innego?
- Jaką flotą zarządzasz — ile urządzeń, jakie platformy (Android, iOS, Windows, mix)?
- Z jakiego systemu MDM korzystasz na co dzień?
- Co Cię tu przyciągnęło — konkretny problem, chęć wymiany doświadczeń, ciekawość?
- Jest coś, w czym czujesz się mocny i chętnie pomożesz innym?
- Jest coś, z czym aktualnie się zmagasz?
Nie musisz odpowiadać na wszystkie — to nie formularz rekrutacyjny. Ale im więcej napiszesz, tym łatwiej będzie Ci pomóc i tym ciekawsze rozmowy mogą z tego wyniknąć.
-
T ts.omdm przypiął ten temat
-
Zacznę zatem od siebie.
Cześć. Mam na imię Tomek.
Na co dzień pracuję w miejscu, gdzie sygnał sieci jest równie ważny jak poranna kawa – czyli w firmie telekomunikacyjnej.- jestem Certyfikowanym Administratorem Proget – znam ten system od podszewki (i czasem od łatki).
- mam też kwity wydane przez włodarzy Essentials MDM (tak, to ten stary, dobry Famoc w nowej odsłonie).
- Microsoft Intune? Ogarniam.
- Apple Business? Również ogarniam.
- Samsung Knox? Też się lubimy.
Dlaczego to forum? Bo wierzę, że wiedzą warto się dzielić. Bo może moje doświadczenia, potknięcia i sukcesy pomogą komuś innemu uniknąć kilku siwych włosów. Bo świat MDM jest fascynujący, dynamiczny i… czasem absurdalnie skomplikowany. Chcę współtworzyć miejsce, gdzie możemy wymieniać się doświadczeniami, zadawać pytania i wspólnie szukać najlepszych rozwiązań. No i może trochę ponarzekać na bugi w najnowszych aktualizacjach 😄
Do miłego!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się